• Maandag t/m vrijdag

    09:00 - 18:00

Image Alt
Doodle trimsalon

Over ons

Syl en Lou

ons verhaal

Welkom bij ons, waar liefde voor doodles en professionele verzorging samenkomen!

Wij begrijpen dat je je doodle niet als poedel getrimd wil hebben, maar juist in die schattige doodle teddy-look, daarom zijn wij hierin gespecialiseerd. Speciaal voor doodles (en andere rassen) die als teddybeer de deur uit mogen wandelen.

 

Doodles zijn relatief gevoelige honden, waardoor een trimsalon waar meerdere honden tegelijk behandeld worden erg stressvol voor ze is. Bij ons krijgt jouw vriend(in) alle aandacht en liefde 1 op 1 en zorgen wij voor een vaste structuur in de behandelingen zodat hij/zij precies weet welke stappen volgen. We streven ernaar om de beste verzorging te bieden voor je viervoeter, zodat ie er op zijn best uitziet en zich gelukkig voelt.

 

Bij ons staat liefde en toewijding centraal. We behandelen elke hond alsof het de onze is. Met zorg, geduld en aandacht. Je kunt erop vertrouwen dat je maatje in goede handen is bij ons.

Een steentje bijdragen

Goede doelen

wij geven ook om honden die hun gouden mandje nog niet hebben gevonden

We vinden het belangrijk dat er aandacht wordt geschonken aan de goede (honden) doelen. Bestel bijvoorbeeld jouw BelloBox met onze kortingscode “DoodleBoutique” en ontvang 10% korting. Wij krijgen hier een vergoeding voor en sparen op deze manier boxen bij elkaar die wij doneren aan de asiels in de buurt.

 

Koop een Dog with a mission item en steun automatisch het goede doel! Heb je een item gezien maar zit de juiste maat er niet tussen of staat deze niet in onze webshop? Stuur ons een berichtje, alles kan besteld worden.

 

Heb je een goed idee om goede doelen te steunen? Neem contact met ons op!

  • Maandag t/m vrijdag

    09:00 - 18:00